Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2023

POWER TEAM

Εικόνα
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές .

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Εικόνα
                                     Αυτή η εικόνα προστατεύεται απο τα ανθρώπινα δικαιώματα   Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές .

ΖΩΓΡΦΑΦΙΑ ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗ

Εικόνα
 

PDF

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

αθλοι του ηρακλη  

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Εικόνα
  .  Μετρώ 2 πράγματα που έχουν μήκος λιγότερο από 20 εκατοστόμετρα. Πράγματα Μήκος .................................. .................................. .................................. .................................. Η έννοια του μήκους με συμβατικές μονάδες μέτρησης (εκατοστόμετρο). Γεωμετρική κατασκευή αριθμού.   2.   Το θρανίο μου έχει μήκος περίπου.........εκατοστόμετρα. Με τη βοήθεια του διπλανού μου μετρώ με το μέτρο μου:.........εκατοστόμετρα (εκ.).

ΓΛΩΣΣΑ

  ΠΟΛΗ Το πρωί εκείνο τον ξύπνησε η σιωπή. Ο Μαρκοβάλντο σηκώθηκε από το κρεβάτι του νιώθοντας κάτι παράξενο στον αέρα. Δεν καταλάβαινε τι ώρα ήταν. Το φως που περνούσε από τις περσίδες των παραθυρόφυλλων ήταν εντελώς διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Άνοιξε το παράθυρο. Η πόλη είχε χαθεί, είχε αντικατασταθεί από ένα λευκό χαρτί. Ζαρώνοντας τα μάτια, διέκρινε μες στην ασπράδα μερικές αχνές γραμμές στη θέση της εικόνας που συνήθως έβλεπε. Τα παράθυρα, οι στέγες και οι κολόνες του δρόμου ήταν εκεί, αλλά είχαν σκεπαστεί από το χιόνι που είχε πέσει τη νύχτα. [...] Πήγε στη δουλειά με τα πόδια. Τα τραμ είχαν ακινητοποιηθεί εξαιτίας του χιονιού. Καθώς περπατούσε και άνοιγε ο ίδιος τον δρόμο του, ένιωθε πιο ελεύθερος παρά ποτέ. Στους δρόμους της πόλης δεν υπήρχε πια διαφορά ανάμεσα στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα. Τα αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να περάσουν. Ο Μαρκοβάλντο, παρόλο που σε κάθε του βήμα βούλιαζε στο χιόνι ως τα μισά της γάμπας και το ένιωθε να

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εικόνα
   ΚΟΚΛΟΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ    25 ΕΤΩΝ  ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΧΑΝΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟ     
Εικόνα